Advokatbyrån Hellgren Linander är en affärsjuridisk advokatbyrå med specialistkompetens inom entreprenad- och konsulträtt. Vi är en ledande byrå inom vårt område och de flesta av våra klienter är verksamma i bygg- och fastighetsbranschen. Vårt kontor är beläget på Karlavägen 100 A i Stockholm.

Vi arbetar bl.a. med avtalsskrivning, löpande rådgivning under entreprenadprojekt samt tvister i domstol och skiljenämnd.  Vi hanterar såväl mindre som stora och komplexa ärenden. Du kommer därför att få arbeta både självständigt och tillsammans med erfarna kollegor. Arbetet innebär tidigt eget ansvar och klientkontakt. Det finns goda möjligheter att lära och utvecklas.  

Vi söker dig som vill arbeta med entreprenadrätt, har intresse för tvistelösning och ett genuint engagemang för att bistå klienterna med den bästa rådgivningen i alla situationer. Notarietjänstgöring vid tingsrätt eller annan erfarenhet av tvistelösning är meriterande, men tveka inte att höra av dig om du är nyexaminerad eller är i slutet av din utbildning och är intresserad av en karriär inom vårt specialistområde. Vi sätter stort värde på att du drivs av att utvecklas, att du har ett affärsmässigt fokus, god problemlösningsförmåga och är bra på att skapa goda relationer.

Varmt välkommen skicka in din ansökan innehållande CV, personligt brev och betyg till info@advokathl.se.